Вт, 2024-04-23, 09:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:42
ЗМІ: Віктор Янукович-молодший потонув на Байкалі. Шуфрич підтвердив
Інші останні Новини російської федерації

Молодший син екс-президента України Віктора Януковича Віктор загинув в Росії. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на чотири джерела, два з яких - у Російській Федерації з оточення екс-президента.

За словами джерел, екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус Volkswagen, в якому крім нього знаходилися ще 5 осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися.

Хто був за кермом, не повідомляється.

Також про смерть молодшого сина поваленого президента України Януковича на Байкалі повідомив РБК, посилаючись на людину з оточення колишнього українського лідера.

Трагедію на Байкалі підтвердило Головне управління МНС по Іркутській області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з розташованими в ньому водієм і п'ятьма пасажирами.

"В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці складає більше 20 метрів", - розповіли в прес-службі МНС.

"О 23.40 (ІРК) п'ятеро людей, яким вдалося покинути потопаючий Volkswagen, були знайдені і доставлені в н.п. Сахюрта на судні на повітряній подушці "Хівус-10". Рятувальники Сахюртінского ПСП по передбачуваних координатах за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія", - йдеться в повідомленні.

Прізвище загиблого при цьому не називається.

У той же час, як повідомляє "ВВС-Украина", в МНС Росії спростували інформацію про загибель сина екс-президента Януковича в інциденті на озері Байкал.

Керівник прес-служби МНС по Іркутській області Андрій Шутов заявив у коментарі, що "загиблим виявився Давидов Віктор".

Крім того, він додав, що не думає, що "син президента міг бути водієм". За даними МНС, люди виїхали на озеро, щоб зробити знімки.

LB.ua уточнює, що прізвище бабусі Віктора Януковича-молодшого - матері Людмили Янукович - Давидова.

Засновник сайту "Бєларуский партизан" Павло Шеремет написав у Твіттері: "На Байкалі втопився 33-річний Віктор Давидов. Збігається вік з Віктором Януковичем, і у бабусі по матері було прізвище Давидова".

"Віктор Янукович молодший міг взяти паспорт РФ під прізвищем Давидов, щоб уникати санкцій і їздити по світу спокійно. Не виключаю", - уточнив Шеремет.

Зазначимо, Віктор Вікторович Янукович народився 16 липня 1981 року в Єнакієвому.

"Вести-Іркутськ" повідомляють, що в машині знаходилися п'ятеро громадян України і один росіянин, житель Москви.

У черговій частині ГУ МВС Росії в Іркутській області кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ підтвердили факт події, але відзначили, що загиблий не є громадянином України. "Немає таких даних, що громадянин України загинув. Загинув громадянин Росії", - сказали в черговій частині, відмовившись назвати прізвище загиблого.

Нагадаємо, сини екс-президента Януковича після його втечі також емігрували до Росії, де і проживають останнім часом.

Відзначимо, що Віктор Янукович-молодший відомий своєю пристрастю до автомобільних гонок та автомобілів. За час президентства батька він зібрав величезний автопарк ексклюзивних і дорогих авто.

Зокрема, найбільший серійний пікап в світі International МXT, який раніше належав Віктору Януковичу-молодшому, використовується в зоні АТО українськими силовиками. Також у зоні АТО використовується ще один автомобіль з гаража Януковича-молодшого - броньовик Knight XV вартістю 500 тисяч доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: Віктор Янукович-молодший потонув, Шуфрич, Байкалі, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]