Чт, 2024-04-18, 19:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:41
ЗМІ: затримання готували два місяці - на Мосійчука заведено справу за п'ятьма статтями
Інші останні Кримінальні новини

 Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Мосійчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 1, 2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч. 1, 2 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) КК України", - сказано в повідомленні.

Тим часом "Українська правда" з посиланням на джерела, обізнані з ходом розслідування, повідомляє, що затримання Мосійчука готувалося два місяці.

Зокрема, відеозаписи зустрічей, на яких з Мосійчуком обговорювали деталі правопорушень і давали йому гроші, велися протягом одного місяця.

При цьому інші члени Радикальної партії про це не знали, звинувачення на адресу Мосійчука та демонстрація відповідного відео у Верховній Раді стали для них сюрпризом.

Крім того, за даними джерела, зараз будуть проведені обшуки у приймальнях Радикальної партії, членом якої є Мосійчук.

Нагадаємо, сьогодні, 17 вересня, Верховна Рада України дозволила арешт народного депутата Ігоря Мосійчука. За відповідне рішення проголосували 262 нардепа.

Перед голосуванням генеральний прокурор Віктор Шокін продемонстрував депутатам відео, на якому є факти корупційної діяльності Мосійчука.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 832 | Додав: adminA | Теги: п'ятьма статтями, Мосійчук, справа, затримання, Два місяці, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]