Чт, 2024-03-28, 10:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:48
Знайдіть відповідний новий Accord, Civic, CR-V, HR-V, Pilot або Odyssey
Інші останні Новини України

Honda пишається великою різноманітністю нових автомобілів, які ми пропонуємо водіям за доступними, конкурентоспроможними цінами. Ми можемо створити широкий вибір нових моделей Honda для місцевих водіїв. Наші нові автомобілі, вантажівки та позашляховики Honda обов’язково сподобаються. Подивіться на наш онлайн-інвентар у нашому дилерському центрі https://honda.ua/, який включає повністю оновлений дизайн Honda Pilot і Honda HR-V.

Honda Pilot

Наша команда продажів Honda допоможе вам знайти автомобіль, який підходить саме вам, а наша команда фінансів допоможе отримати потрібний автомобіль у кредит за дуже конкурентоспроможними ставками. Якщо оренда більше підходить для вашого стилю життя, ми також можемо допомогти з цим. Подайте онлайн-заявку на позику або оренду прямо зараз, а потім прийдіть і випробуйте новий Accord, Civic, Fit, CR-V, Pilot або Odyssey, який підходить саме вам.

Honda пропонує водіям набагато більше, ніж продаж нової Honda та вживаних автомобілів у західній масі

Незалежно від того, виберете ви нову Honda або один з наших надійних вживаних автомобілів, Honda буде поруч із вами протягом довгого періоду. Приходьте до наших досвідчених і кваліфікованих спеціалістів Honda в нашому сервісному центрі Honda, коли настав час для планового обслуговування та технічного обслуговування автомобіля. Зрештою, ви хочете, щоб цей автомобіль пробіг якомога більше миль, і ми також. Приходьте поговорити з нашими пристрасними експертами Honda, якщо у вас є питання щодо будь-якого автомобіля з нової лінійки Honda сьогодні.

Honda Accord

Ви можете налаштувати свою нову Honda Accord на свій смак. Оновіть до одного з вищих рівнів комплектації, і ви отримаєте дерев’яні акценти на приладовій панелі, шумозаглушення в салоні та доступний 8,0-дюймовий сенсорний дисплей, який плаває на панелі приладів.

Honda Civic седан

Будьте в безпеці за кермом седана Honda Civic з доступними функціями безпеки, такими як система підтримки смуги руху та адаптивний круїз-контроль. Civic також доступний у версії хетчбек і купе.

Honda CR-V

Honda CR-V був популярним вибором для сімей. Під капотом Honda CR-V ви знайдете стандартний 2,4-літровий рядний двигун потужністю 184 кінські сили. Цей двигун потужний, але ефективний.

Honda Fit

Незалежно від того, чи їдете ви щоденно, чи ні, Honda Fit — чудовий малолітражний автомобіль. Ви можете отримати новітні технологічні функції, не ламаючи грошей! Новий Fit має тонші фари та чисті зовнішні лінії.

Honda Odyssey

Якщо ви шукали мінівен із можливостями позашляховика, Honda Odyssey стане чудовим доповненням до вашої родини. Доступний кольоровий 7-дюймовий цифровий інтерфейс водія відображатиме важливі дані автомобіля, поки ви будете за кермом.

Honda Odyssey

Honda Pilot

Зовні новий Honda Pilot оснащений яскравою передньою решіткою радіатора та хромованою трьома полосами. Доступні світлодіодні фари ближнього світла та світлодіодні задні ліхтарі освітлюватимуть дорогу, щоб ви могли краще бачити вночі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 676 | Додав: admin | Теги: CR-V, Odyssey, HR-V, accord, civic, Pilot, Honda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]