Сб, 2024-04-20, 01:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:49
Зняла кліп на композицію "1944" у Карпатах Джамала
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Переможниця Євробачення-2016 Джамала зняла кліп на музичну композицію "1944", яка принесла їй перемогу на міжнародному музичному конкурсі. Співачка протягом декількох днів ділилася враженнями, переживаннями і розповідала про те, як проходять зйомки кліпу.

Для того, щоб розповісти історію і трагедію кримськотатарського народу, Джамала піднімалася високо в гори.

"На висоті 1565 метрів, під грозовими хмарами та проливним дощем, мерзнемо, але знімаємо відеокліп на "1944", - поділилася Джамала у Facebook.

Зйомки "1944" тривали два дні. Після завершення зйомок співачка подякувала всім за теплий прийом на Хуторі Тихий.

"Неймовірна подяка людям, які зі мною провели ці 2 дні. Прокидалися о 4:00, годували сніданками, пекли для нас печиво, теплий чай заварювали в таку жахливу погоду і дарували стільки любові!! Тут просто справді настільки тихий і затишний хутір, шкода, що вже треба повертатися. Спасибі!" - написала Джамала у своєму Instagram.

Нагадаємо, українська співачка кримськотатарського походження Джамала здобула перше місце на Міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2016", що проходив 14 травня в Стокгольмі (Швеція). За результатами голосування національних журі країн-учасниць Євробачення-2016 і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали.

Президент Петро Порошенко 16 травня нагородив Джамалу званням народної артистки України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: кліп на композицію 1944, Карпати, Джамала | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]