Чт, 2024-04-25, 17:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
Зняли еротичний кліп про еволюцію стосунків і почуттів PUR:PUR. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Харківська група PUR:PUR, яка стала відкриттям національного відбору України на "Євробачення-2016", представила кліп на свою пісню "We do change". Саме з цією піснею колектив брав участь у відборі і потрапив у фінал конкурсу, завоювавши симпатії суддів і телеглядачів, пише Like.lb.ua.

Під час виступів групи всім особливо запам'яталася солістка Ната Сміріна, яка вразила багатьох своїм вокалом і незвичайним образом. PUR:PUR називали космічними і казковими. Але в кліпі на пісню "We do change" група трохи відійшла від космічного стилю, показавши романтичні взаємини між людьми.

"У кліпі ми спробували показати, як важливо рости в стосунках з іншими людьми, робити висновки, змінюватися. А ще хотілося показати красу, ніжність і любов", - розповіла Сміріна, представляючи кліп.

Нагадаємо, у фіналі нацвідбору на "Євробачення" перемогла співачка Джамала з піснею "1944". Група PUR: PUR посіла п'яте місце.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 746 | Додав: adminA | Теги: Pur:Pur, еволюція стосунків і почуттів, еротичний кліп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]