Ср, 2024-04-24, 00:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:28
Знову зірвали розведення сил на Луганщині бойовики "ОРЛО" - СЦКК
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики "ОРЛО" знову зірвали розведення сил на Луганщині - СЦКК.

Українська сторона у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін заявила, що незаконні збройні формування "ОРЛО" вкотре зірвали розведення сил  у зоні АТО.

Крім того, представники ОРЛО планують сьогодні провести інформаційну піар-акцію за участю керівника російської сторони СЦКК та російських ЗМІ, інформує в четвер у Facebook прес-центр штабу АТО.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що сьогодні представники НЗФ ОРЛО планують проведення інформаційної піар-акції на ділянці розведення сил і засобів №1 "Станиця Луганська" за участю керівника російської сторони СЦКК генерал-майора Єроміна Гліба Вікторовича та представників ЗМІ Російської Федерації, а також ОРДЛО", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час зустрічі представники ОРЛО зроблять заяву щодо так званої готовності здійснити відведення сил і засобів на цій ділянці, яке має бути здійснене 6 квітня цього року відповідно до рішення Тристоронньої контактної групи від 29 березня 2017 року.

"Насправді рішення Тристоронньої контактної групи можливо здійснити за умови дотримання 7-денного повного припинення вогню, верифікованого Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ", - наголосили у прес-центрі штабу АТО.
Читайте також: Обстріли бойовиків блокують розведення сил у Станиці

Там також повідомили, що українська сторона СЦКК востаннє фіксувала порушення режиму припинення вогню з боку НЗФ ОРЛО із застосуванням стрілецької зброї на цій ділянці 2 квітня 2017 року.

"Таким чином, розведення сил і засобів на ділянці місцевості №1 "Станиця Луганська" можливо здійснити тільки після 9 квітня за умови виконання умов, зазначених у рамковій угоді, підписаній 21 вересня 2016 року у Мінську", - йдеться у повідомленні.

У штабі також запевнили, що українська сторона виявляє готовність до виконання всіх взятих на себе зобов’язань за Мінськими домовленостями за умови безумовного їх дотримання іншою стороною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 848 | Додав: adminA | Теги: СЦКК, Луганщина, бойовики ОРЛО, розведення сил | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]