Ср, 2024-04-24, 17:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:55
"Золоті" медалі на італійському етапі Кубка світу з фехтування завоювали українські шаблістки
Інші останні Спортивні новини Олімпійський чемпіон - жіноча збірна України з фехтування на шаблях посіла в неділю перше місце в командному турнірі на етапі Кубка світу в Болоньї (Італія).

Про це інформує офіційний сайт Міжнародної федерації фехтування (FIE).

На шляху до фіналу українки перемогли команди Республіки Корея (45:42), Польщі (45:34) та США (45; 43), а у вирішальному протистоянні здолали італійок (45:41).

Третє місце посіли американки, які обіграли у поєдинку за "бронзу" збірну Франції (45:41).

В індивідуальному турнірі лідер світового рейтингу, бронзовий призер лондонської Олімпіади-2012 Ольга Харлан з Миколаєва завершила виступ в 1/16 фіналу, несподівано поступившись француженці Маріон Штольц (12:15). На цій стадії змагань також вибули з боротьби Ольга Жовнір та Олена Вороніна.

Перемогла в особистому заліку дворазова олімпійська чемпіонка американка Маріон Загуніс, яка обіграла у фіналі свою співвітчизницю Ібтіхадж Мухаммад (15:9). "Бронза" дісталася Іларії Б'янко з Італії і росіянці Юлії Гавриловій.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: італійський етап Кубка світу, фехтування, золоті медалі, українські шаблістки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]