Пт, 2024-04-19, 06:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:16
Зона АТО: найгарячіше - на Маріупольському напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України вісім українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій ми не втратили жодного воїна, але вісім були поранені. В Станиці Луганській троє військових, один у Мар'їнці та чотири в Авдіївці. У всіх випадках - це поранення внаслідок обстрілу з боку бойовиків", - сказав він на брифінгу в Києві у вівторок.

Мотузяник поінформував, що на луганському напрямку за добу зафіксовано 6 обстрілів з боку супротивника - в Станиці Луганській і Трьохізбенці.

На донецькому напрямку ситуація покращилася - там за добу зафіксовано 11 обстрілів, половина з них з використанням мінометів. Обстріли здебільшого мали місце біля Донецька (Авдіївка і Красногорівка). Вперше за багато днів в районі Світлодарської дуги, Зайцевого і Майорська бойових дій не велося.

За словами Мотузяника, залишається важкою обстановка на маріупольському напрямі, за добу зафіксовано 29 обстрілів. Там НЗФ двічі застосували гармати, 9 разів міномети і 3 рази БМП. Всього по позиціях сил АТО на цьому напрямку за добу було випущено 120 мін і 30 артилерійських снарядів.

Напередодні повідомлялося, що "гарячими" точками залишаються Світлодарська дуга, передмістя Горлівки, Авдіївська промзона, Донецький аеропорт. Всього за позаминулу добу на Донецькому напрямку вчинено 45 ворожих обстрілів. У розвідці також повідомили, що неподалік Новоселівки в Волноваському районі сили АТО збили БПЛА російського виробництва.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 807 | Додав: adminA | Теги: найгарячіше, зона АТО, Маріупольський напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]