Пт, 2024-04-19, 23:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:29
"Зоря" поступилася польській "Легії" з рахунком 0:1 - матч Ліги Європи. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

На столичному стадіоні "Динамо" завершився перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи, в якому луганська "Зоря" приймала польську "Легію" з Варшави і програла з рахунком 0:1.

Доля матчу була вирішена на початку другого тайму, зазначає УНІАН.

Команди постали перед публікою приблизно рівними за класом суперниками і поперемінно загрожували воротам один одного. Втім, до пори, до часу реалізувати свої моменти ніхто не міг.

Вирішальний момент у грі стався на 48-й хвилині, коли відзначився Міхал Кухарчик. Після навісу справа, Якуб Жезнічак головою скинув у центр штрафного, а там Кухарчик також головою переправив м'яч у сітку воріт.

Надалі обидві команди мали ще не один шанс для взяття воріт. Але, ні збільшити перевагу полякам, ні вирівняти результат луганчанам так і не вдалося.

Таким чином, у повторній грі у Варшаві українському клубу необхідно для проходження в основний турнір Ліги Європи вигравати з будь-яким рахунком. За рахунку 2:1, 3:2 і т.д. луганчани вийдуть до наступного кола за рахунок більшої кількості голів, забитих на полі суперника.

"Легію" влаштує будь-яка нічия або перемога.

За рахунку 1:0 на користь гостей буде призначено додатковий час і, за необхідності, серія пенальті.

Зазначимо, що сьогоднішньому матчу в Києві передували інциденти: сутички між футбольними фанами України та Польщі відбулися на Майдані Незалежності вдень та біля станції метро "Гідропарк" вчора ввечері.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: 0:1, матч Ліги Європи, польська Легія, зоря | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]