Ср, 2024-04-24, 16:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:37
Зустрілися в Ризі Порошенко, Меркель і Олланд та обговорили ситуацію на Донбасі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент України Петро Порошенко, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд обговорили розвиток ситуації на Донбасі та скоординували зусилля напередодні зустрічі "Великої сімки".

Про це сьогодні, 22 травня, повідомили у прес-службі глави держави, зазначивши, що їхня зустрічі відбулася під час саміту "Східного партнерства" у Ризі.

"Співрозмовники обговорили розвиток ситуації на Донбасі і вчергове наголосили на необхідності виконання всіх пунктів Мінських домовленостей, особливо, припинення вогню, відведення важкого озброєння і звільнення всіх заручників", - йдеться в повідомленні.

Президент України звернув увагу на відсутність прогресу у звільненні заручників, зокрема Надії Савченко, яку незаконно утримують в Росії.

Також, за даними прес-служби, Порошенко, Меркель і Олланд скоординували зусилля напередодні зустрічі "Великої сімки", яка відбудеться у червні у Мюнхені.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 876 | Додав: adminA | Теги: Меркель і Олланд, Ризі, ситуацію, донбасі, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]