Чт, 2024-05-16, 23:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:58
Чим займається департамент контррозвідувального захисту економіки, якщо ним керує агент ФСБ Герус - Москаль
Інші останні Політичні новини

Москаль: чим займається департамент контррозвідувального захисту економіки, якщо ним керує агент ФСБ Герус?

«Дехто в парламенті несповна розуму, якщо узаконює подібні бізнес-поправки», – Москаль

Український політик, екс-голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль запитав СБУ про те, чим займається департамент контррозвідки по економіці, якщо допускається повний розвал економіки, а агентура Росії майже у всіх галузях? І додав, що не слід хизуватися Шайтановим, про якого було відомо ще у 2014 році.

Про це український політик, ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розказав у прямому ефірі програми «Право на владу».

За його словами, Шайтанов був 20 лютого 2014 року, у день розстрілу Майдану, на прийомі у Януковича. Разом з ним був і представник ФСБ Росії Бєсєдов — начальник 5 розвідувального управління ФСБ РФ, яке працює проти України, Молдови та Грузії.

І додав, що факт переговорів Шайтанова з представником ФСБ Росії було встановлено тимчасовою слідчою комісією, яку він особисто тоді очолював. Після чого звернувся до представників СБУ, щоб не хизувалися «великою роботою», а «очищувати свої ряди – це нормально». При цьому найнебезпечнішою є агентура впливу і на це повинні звертати увагу всі спецслужби.

«Тому не розказуйте, що ви зробили дуже велику роботу. Будь-яка спецслужба сильна тоді, коли вона здатна до самоочищення. Очищувати свої ряди — це нормально. Але сьогодні у владі діє набагато небезпечніша агентура — агентура впливу, агентура розвалу України. І на це має звертати увагу РНБО, контррозвідка СБУ», – зазначив Москаль.

Він наголосив, що вже зараз є справжній агент ФСБ, який розвалює зсередени економіку. Герус.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: москаль, департамент контррозвідувального за, агент ФСБ Герус | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]