Ср, 2024-05-29, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:54
Новий набір до школи астронавтів оголосили у NASA
Інші останні Новини світу науки і технологій

Новий набір у школу підготовки астронавтів оголосило у вівторок Національне агентство США з аеронавтики і дослідженню космічного простору (NASA), повідомляє РИА "Новости".

"Ви мріяли полетіти в космос? Зараз у вас є шанс. Відсьогодні охочі зможуть заповнити заяву через сайт держпослуг USAJobs.gov. Ті, хто це зробить, стануть першими астронавтами, які вирушать у далекий космос на космічних кораблях нового покоління", - сказано в оголошенні, розміщеному на сайті американського космічного відомства.

Кандидати мають володіти вищою освітою за інженерними, математичними або науковими дисциплінами та трирічним досвідом роботи за фахом. Перевага у відборі надаватиметься, як і раніше, тим, хто має досвід пілотування літаком.

NASA планує приймати заяви до 27 січня 2012 року. Після серії співбесід з добровольцями і тестів агентство оголосить остаточний список тих, хто вступив до школи. Очікується, що це відбудеться в 2013 році, а до перших тренувань майбутні астронавти візьмуться влітку того ж року.

Нагадаємо, у вересні комісія Національного дослідницького ради - державного органу, який консультує американський уряд з питань космосу і науки, дійшла висновку, що NASA має гострий дефіцит астронавтів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1185 | Додав: nowyny | Теги: NASA, школа астронавтів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]