Чт, 2024-05-16, 14:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 224 225 226 227 »


Відразу два міністра грецького уряду, а також ряд депутатів парламенту виступили проти плану прем'єр-міністра Георгіоса Папандреу провести референдум щодо пакету фінансової допомоги від Євросоюзу і МВФ.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Європейські парламентери подали консорціуму міжнародних банків пропозицію про списання 60% вартості грецького боргу за номіналом. Франція, МВФ, Європейський центральний банк стурбовані.



У Баварії (Німеччина) п'яний водій вантажівки пролив на трасу 20 тонн вина. Близько 10-ї ранку за місцевим часом він виїжджав на трасу A3 недалеко від міста Гайзельвінд і мав їхати в бік Нюрнберга.



Найпопулярнішим автомобілем серед європейців був визнаний Volkswagen Golf. Згідно з дослідженням компанії Jato, продажі цієї моделі у вересні зросли на 8,5% і становили майже 48 тис автомобілів.



Британець Том Боддінгем випадково став володарем домашнього капця завдовжки понад два метри. Таке взуття чоловік отримав після того, як оформив замовлення в інтернет-магазині.



У Греції триває загальний страйк. Парламент має розглянути у другому читанні пакет заходів, які передбачають звільнення тисячі держслужбовців, скорочення зарплат і пенсій. Поліція готується до нових безладів.



Підбираючи жертву в надрах британського парламенту, Кремль міркував просто: потрібен депутат-ловелас, бажано який симпатизує Росії. Майк Хенкок, який став ідеальною мішенню для помічниці Каті.



Лорд Саймон Волфсон учредил премию размером 250 тысяч фунтов стерлингов за всестороннюю научную разработку сценария максимально безболезненных похорон единой европейской валюты.



Проект строительства ледяной мечети рядом со знаменитым комплексом ледяного отеля в Юккасъярви начат в северной Швеции.




З 2014 року туристи зможуть отримати шенгенську візу тільки після проходження процедури дактилоскопії.



Французька журналістка і письменниця Трістан Банон, яка звинувачує екс-главу МВФ Домініка Стросс-Кана у спробі зґвалтування, написала книгу, де називає його не на ім'я, а "свинею" і "людиною-бабуїном".



Боргова криза в Європейському союзі має бути подолана якнайшвидше, інакше світова фінансова система розвалиться. Таку заяву зробив мільярдер Джордж Сорос та 95 колишніх чиновників ЄС.



Лідер Німеччини і Франції досягли угоди про шляхи виходу з боргової кризи в єврозоні. Після зустрічі в Берліні Меркель і Саркозі повідомили, що погоджений ними план передбачає "важливі зміни" принципів існування єврозони.



Африканський слон на прізвисько П'ятий заблокував рух по автомобільній дорозі в Англії, тому що приліг на асфальт, аби трохи подрімати. Інцидент стався на шляху, що веде в сафарі-парк у Західному Мідленді.



Британські ЗМІ пишуть про прийдешній сьогодні у Високому суді Лондона початок розгляду позову Бориса Березовського проти Романа Абрамовича більш ніж на 2 млрд фунтів стерлінгів.