Чт, 2024-05-16, 09:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 175 176 177 178 »


Завтра в Києві відбудеться 20-й раунд переговорів щодо політичної частини угоди про асоціацію (УА) з Євросоюзом.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Жоден з лідерів Європейської народної партії (ЄНП) під час саміту ЄНП 22 жовтня не виступив проти пропозиції не парафувати в грудні з Україною Угоду про асоціацію.



У Брюсселі офіційно завершилися переговори про створення зони вільної торгівлі між Україною і Євросоюзом.



На четвер Брюссель намічав робочу зустріч з українським президентом для обговорення угоди про торгівлю, але, розгнівавшись через гоніння на Тимошенко, "переніс її на пізнішу дату", повідомляють ЗМІ.




Візит Януковича до Брюсселя найближчого четверга не відбудеться, заявила офіційний представник європейської комісії Піа Хансен.


Європейський союз переніс на пізніший термін саміт Україна-ЄС, на якому планувалося парафувати угоду про асоціацію.



Європейський парламент розгляне резолюцію щодо України на пленарній сесії 24-27 жовтня. Відповідне рішення було прийнято в ході дебатів, проведених в середу у зв'язку з винесенням вироку Юлії Тимошенко.



Євросоюз може переглянути політику щодо України у зв'язку з вироком Юлії Тимошенко. "ЄС дуже розчарований вироком, винесеним в Україны на судовому процесі у справі Тимошенко.



Рада ЄС з питань закордонних справ обговорює можливу реакцію Брюсселя на вирок у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це повідомила Верховний представник ЄС Кетрін Ештон.



У Міністерстві закордонних справ України вважають, що відсутність положення про європейську перспективу України в Угоді про асоціацію з Євросоюзом може поставити під загрозу парафування цього документа.




Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявляє, що справа Юлії Тимошенко може ускладнити завершення переговорів про Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом.




У Варшаві на саміті "Східного партнерства" тема утисків опозиції в Білорусі поставлена в один ряд з судовими процесами над представниками опозиції в Україні.


ЄС погрожує погіршити відносини з Україною і розладнати її спроби наблизитися до європейської орбіти, якщо колишня радянська республіка не закриє справу, що веде до винесення вироку Юлії Тимошенко.




Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має право на чесний процес і повинен бути якомога швидше переправлений до лікарні.


Міністр юстиції України Олександр Лавринович вважає, що два зауваження Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія) не можуть бути враховані в законопроекті про вибори народних депутатів.