Пн, 2024-06-10, 07:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Червень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 92 93 94 95 96 97 »


Восени поточного року Україна остаточно перейде на зимовий час з метою запровадження другого часового поясу.
Про це в ефірі одного з телеканалів сказав міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-02-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Рівне на межі техногенної катастрофи. Злодії розпиляли та викрали елементи електроопор, які постачають струм до обласного центру та хімічного гіганта регіону "Рівнеазоту".



Одещину тероризують дикі кабани. Тварини атакують сільгоспугіддя північно-західної частини області. Фермери бідкаються: вепри нівечать озимину, яка цьогоріч і так постраждала через брак опадів.



Після піврічних канікул Чорнобиль знову готовий приймати туристів. За тригодинну екскурсію зоною відчуження доведеться сплатити тисячу гривень, а дозволу на в'їзд чекати 10 днів.



Громадські організації Львівщини закликають львів’ян проігнорувати концерти відомої співачки та за сумісництвом народного депутата України Оксани Білозір.


Мер Болграда Одеської області Сергій Корольов здав партквиток члена Партії регіонів напередодні слухання його персональної справи.



На Рівненщині Дід Мороз відкрив резиденцію у лісі поблизу обласного центру. У дерев'яній хатинці він зустрічає малят, розважає і дарує подарунки.




"Гуркали вони в підвалі серед мерців у своє задоволення, аж поки одного разу не "ожило" одне з привезених тіл і не почало стукати у двері холодильника, мовляв, відкрийте, я до вас хочу!"


В Івано-Франківську на стовпах розвісили листівки з зображенням Адольфа Гітлера і написом "Я також винищував українців. Поставте і мені пам'ятник".


 

Львів — дуже старовинне місто, яке було засноване єдиним українським королем Данилом Галицьким.




У Донецьку вандали розбирають на частини унікальне творіння донецьких ковалів Парк кованих фігур, що розташований в сквері за мерією.



Не так давно украинцы стали массово брать автомобили в прокат, находясь в не родном для себя городе, но этот бизнес на данный момент стал очень популярным.


Міський голова Одеси Олексій Костусєв був госпіталізований не через гіпертонічний криз, а через алергічну реакцію на ліки від нього.




Календарна зима принесла Україні, як це б не дивно звучало, тепло, але протримається воно недовго.