Ср, 2024-05-15, 02:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:29
Пункти в'їзду і виїзду з Києва контролює Нацгвардія
Інші останні Надзвичайні новини

Нацгвардія контролює пункти в'їзду і виїзду з Києва. У Києві Нацгвардія контролює пункти в'їзду і виїзду зі столиці. Про це повідомляє пресслужба МВС.

"Для контролю ситуації та запобіганню розповсюдженню коронавірусної інфекції Covid-19 на в'їздах-виїздах міста Києва (на основних дорогах) діють 8 стаціонарних постів. До складу постів входять представники поліції і військовики Нацгвардії", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці перевіряють дотримання кількісних обмежень пасажирських перевезень водіями та перевізниками та наявність необхідних документів. Водіїв попереджають про необхідні заходи безпеки, попереджають про відповідальність за недотримання вимог.

Всього за добу для виконання завдань на постах залучаються 80 гвардійців.

Раніше повідомлялося, що нацгвардійців долучили також у Житомирській та Чернівецькій областях.

"Зокрема превентивні заходи здійснюються на в'їздах до Києва, Вінниці, Дніпра, Черкас, в населених пунктах Ямпільського району. Основна мета - підтримка громадської безпеки та забезпечення проведення обмежувально-карантинних заходів. Зокрема, правоохоронці контролюють пасажироперевізників щодо дотримання ними обмежень здійснення перевезень на час карантину", - повідомили в Нацгвардії.

Як відомо, у Київській області запроваджено режим надзвичайної ситуації через коронавірус.

Раніше Рада прийняла за основу і в цілому законопроєкт №3219 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19)", що передбачає покарання за порушення карантину.

Президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт №3219.

Також Кабінет Міністрів посилив карантинні заходи у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 936 | Додав: adminA | Теги: пункти в'їзду і виїзду, Київ, Нацгвардія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]