Чт, 2024-05-16, 16:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:38
Теплоти та затишку будинку додасть камін
Інші останні Новини України

Теплоти та затишку будинку додасть камін

Історія каміна розпочалася в глибокій старовині, ще з тих самих пір, коли печерна людина навчилася користуватися вогнем, підтримувати його, готувати з його допомогою їжу і грітися біля нього. Все почалося зі звичайного багаття, яке трохи пізніше почали розводити в невеликому поглибленні, потім це поглиблення виклали каменем, з'явилися перші витяжки у вигляді отвору в даху житла, що дозволяє диму безперешкодно залишати приміщення.

Далі з плином часу з центру житла вогонь переміщався все ближче і ближче до стіни, і місце його розведення все більше стало нагадувати сучасний пристінний камін. І незважаючи на те, що на сьогодні людина віддає перевагу іншим засобам для приготування їжі та обігріву, але все одно камін в свідомості людей асоціюється з комфортом, затишком, домашнім вогнищем, біля якого так приємно відпочити після напруженого робочого дня. Він став символом достатку, зоною психологічного комфорту, місцем натхнення і збору сім'ї, особливо, якщо камін розташований в заміському будинку. До речі, в Україні замовити каміни завжди можна вигідно за допомогою сайту warmhouse.com.ua.

Рішення про його встановлення змінить плин сімейного побуту. Все життя буде відбуватися, нібито навколо каміна, будь-то пристінний камін з класичним димоходом і стопкою дров, складеною у кутку, або ж камін, збудований в центрі кімнати, що на сьогоднішній день так популярно. Сучасні технології дозволяють навіть підвісити камін до стелі, що виглядає зовсім вже екстравагантно.

У тих, хто вирішив облаштувати свій будинок каміном, відразу ж виникає безліч питань: де ж краще замовити камін, який вибрати, де встановити, як правильно встановлювати, і як гармонійно вписати камін в уже існуючий інтер'єр і т.п. Також хочеться більше дізнатися про необхідні димоходи та вимоги до них. Відповіді на всі ці запитання ви можете знайти онлайн, відвідавши спеціалізований сайт warmhouse.com.ua.

Після цього, перш за все, варто визначитися з місцем установки, а, відповідно, видом каміна і його розмірами, а потім відправитися в онлайн-магазин, щоб, так би мовити, побачити все на власні очі, а заодно і проконсультуватися з продавцями, адже продаж камінів - їхній коник, а значить про каміни вони знають все.

Монтаж і установку каміна краще довірити професіоналам, оскільки це найважливіший етап і від нього буде залежати не тільки термін експлуатації каміна, але і ваша безпека. Що ж стосується інтер'єру, то завдяки досягненням в науці і техніці, каміни демонструють повний спектр новацій в сфері дизайну.

А які матеріали використовуються для камінів - це і граніт, і колотий і полірований мармур, кольоровий або світлий пісковик, тавертін, термостійка цегла, і тверді сорти деревини - клен, дуб, дика вишня. Короб ж каміна може бути зроблений і з гіпсокартону, а потім пофарбований, або ж із сталевих листів, якщо ви прихильник стилю модерн. Можна взагалі створити індивідуальний проект каміна і такого ви не зустрінете не тільки у друзів, а взагалі ніде - він буде тільки ваш і зроблений для вас.

На сьогоднішній день ринок камінів представлений як ніколи широко, що дозволяє вибрати і вписати камін в будь-який стиль і інтер'єр, і догодити самому вимогливому покупцеві, а в його будинок внести тепло і затишок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1352 | Додав: admin | Теги: купити, камін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]