Сб, 2024-05-04, 22:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
Британська розвідка оцінила арешт заступника Шойгу - "найсерйозніший скандал"
Інші останні Новини російської федерації

Арешт заступника міністра оборони рф Тимура Іванова «є найсерйознішим скандалом в російському Міноборони з листопада 2012 року». Про це повідомляє у своєму звіті Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

Там нагадали, що у листопаді 2012-го тодішнього міністра оборони рф Анатолія Сердюкова відправили у відставку. Щодо Іванова, то британське міністерство припускає, що він має «давні зв’язки» з міністром оборони рф шойгу (адже був віцепрем’єром в уряді московської області в 2012 році, коли сам шойгу був там губернатором).

У британській розвідці також зауважили, що інформація про розкішний спосіб життя Іванова «дивно поєднується» з лютневим зверненням президента рф путіна. Ватажок кремля тоді закликав до створення нової національної еліти, що має складатися з «героїв СВО» (держава-агресор досі називає війну проти України «спеціальною військовою операцією»).

Нагадаємо, цього тижня заступника міністра оборони росії Тимура Іванова затримали за підозрою в отриманні хабаря у особливо великому розмірі.

Наразі Іванов перебуває в слідчому ізоляторі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 142 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]