Чт, 2024-05-02, 22:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:49
Чемпіон світу з боксу Усик жорстко звернувся до росіян - "Я довго терпів"
Інші останні Спортивні новини

  Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Олександр Усик звернувся до росіян.

Український боксер вийшов у прямий ефір на своїй сторінці в Instagram, де висловив негативне ставлення до росії. Він назвав рф країною терористів і брехунів, з якими ніхто в світі не хоче мати нічого спільного.

Свій ефір Усик провів російською мовою, щоб його позиція була зрозуміла окупантам.

«Буду говорити іншою мовою, щоб свинособаки мене теж розуміли. Так-так, я ображаю людей, яких не поважаю.

російська федерація - це ворог України. Так-так, ви добре мене чуєте. Ворог, який хоче вбити всіх людей у світі.

Подивіться, на їх каналах кажуть, що «ми вдаримо по Польщі, ми вдаримо по Франції, по Британії»... тобто вони, всіляко залякуючи народ, кажуть, що вони потраплять в рай. Восьма заповідь - не вбий.

Ви прийшли в чужу суверенну країну і вбиваєте. Ще хочу вам сказати. Хто давав обіцянки захищати територіальну цілісність України, коли віддавали ядерну зброю? Не виконали обіцянки. Так як з вами можна вести діалог, якщо ви балаболи, брехуни.

Ви конкретні брехуни і брешете всьому світу. Ви живете в брехні. Вам це подобається. А ми не хочемо жити в ній. Ми хочемо розвиватися, щоб наша економіка зростала. Ми хочемо жити, а не існувати, як робите ви.

За моєю спиною зараз наш прапор, який є нашою силою. Верхня частина - небо, Нижня - хліб. Ми з Богом і ні на кого не нападали. Згадайте в якому році Гітлер напав на срср і що потім сталося з Німеччиною», - заявив Усик.

Український боксер додав, що отримує багато образ від росіян, які звинувачують його в продажності через підтримку рідної країни.

«Нещодавно одна дірява говорила, що я талановита шл*ха. Та я не талановитий! Я просто х*рачу. Я нарешті висловився! Тому що це правда. Я довго терпів. Валіть в свій оркостан. Захищати нас не треба. Захисники х*рові. Слава Богу за все! І Слава Україні!», - сказав Усик.

Український боксер Олександр Усик та британець Тайсон Ф’юрі домовилися провести поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Український боксер Олександр Усик вже отримав від британця Тайсона Ф’юрі проєкт контракту на бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 515 | Додав: adminA | Теги: росіяни, чемпіон світу з боксу, «я довго терпів», усик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]