Нд, 2024-05-05, 09:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:27
Чи можна домовлятися з путіним - Джонсон висловив думку
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, який на цьому тижні перебував в Україні, зазначив, що не вірить у можливість досягти компромісу із президентом росії владіміром путіним щодо врегулювання російсько-української війни.

Таку заяву він зробив під час форуму Yalta European Strategy у Києві.

«Звичайно, ми всі хочемо миру якнайшвидше. Ми всі молимося за мир. Проте ми розуміємо, що не отримаємо мир шляхом домовленостей із путіним. Пригожин хотів досягти угоди з путіним – і бачите, як все сталося», – зокрема зазначив Джонсон.

За його словами, неготовність НАТО прийняти Україну й зумовила нинішню війну.

«Все було би інакше, якби ми були набагато чіткішими в своїй позиції, а ми говорили одне, а думали інше – і це призвело до трагедії. І ми тепер маємо чітко сказати, що хочемо, щоб Україна якомога швидше стала членом НАТО. Якомога швидше. Це буде дуже тяжко прийняти деяким людям в росії, але це має бути як у Біблії: «Сила віри – в чіткості», – вважає британський політик.

Нагадаємо, що експрем'єр-міністр Великої Британії 9 вересня прибув із Києва до Львова, скориставшись поїздом Інтерсіті+.

Раніше ЗМІ писали, що експрем’єр-міністр Великої Британії і ексдепутат Палати громад Борис Джонсон відтепер працюватиме у сфері журналістики.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 422 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]