Пт, 2024-04-26, 13:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:47
Чубаров закликає викинути Росію з міжпарламентських асамблей. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Україна повинна зробити все можливе, аби не допустити делегації російських парламентаріїв до роботи в ПАРЄ, Парламентській Асамблеї ОБСЄ та Парламентської Асамблеї Чорноморського економічного співробітництва.

Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат від фракції БПП Рефат Чубаров, виступаючи з трибуни парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Учора ми зробили абсолютно справедливий і правильний крок (щодо рішення про невизнання легітимності Держдуми РФ - ред.). Тепер маємо зробити все, аби спонукати наших партнерів також прийняти подібне рішення. Росія - країна-агресор, яка має бути негайно викинута за межі Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї Чорноморського економічного співробітництва", - підкреслив Чубаров.

При цьому він назвав "дуже символічним" прийняття рішення Верховною Радою про невизнання легітимності виборів до Державної Думи Росії саме в день річниці початку акції громадянської блокади Криму на Чонгарі.

"На сьогодні у Криму 17 заручників - кримських татар - знаходяться за ґратами. 17 патріотів України переслідуються окупантами за свою вірність Українській державі, за вірність своїй релігії, за гідну та достойну поведінку в окупованому Криму", - зазначив Чубаров.

Чубаров наголосив, що тема визволення кримських татар - політичних заручників РФ має бути "на передньому плані" діяльності як президента, так і всіх інших органів державної влади.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: міжпарламентські асамблеї, Чубаров, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]