Пт, 2024-04-26, 08:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:26
"Дніпро" розгромив "Русенборг" і вилетів з Ліги Європи. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Дніпропетровську ввечері 10 грудня відбувся матч останнього 6-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА, в якому "Дніпро" приймав норвезький "Русенборг" з Тронхейма і виграв з рахунком 3:0, повідомляє УНІАН.

Доля гри була вирішена в кінцівці першого тайму.

Гра спочатку проходила з невеликою перевагою норвежців, які були активнішими в перші хвилини. Зокрема, кілька реальних моментів не використали Александер Сьодерлунд і Поль-Андре Хелланн. Втім, ближче до середини тайму гра вирівнялася, а на 34-й хвилині "Дніпро" вийшов уперед. Дніпропетровці перехопили м'яч у центрі поля, Гама віддав чудову передачу в штрафний майданчик на хід Матеусу, який, обігравши суперника, пробив у ближній нижній кут - 1:0.

Після перерви "Дніпро" тільки нарощував свою перевагу. На 60-й хвилині Матеус зробив дубль. Гравці "Дніпра" другим темпом доставили м'яч у центр штрафного, де Лео Матос скинув на Матеуса, який із семи метрів пробив повз голкіпера. А на 78-й хвилині Євген Шахов встановив остаточний рахунок. Валерій Лучкевич пройшов по флангу і прострілив у штрафний, де Матеус пропустив м'яч Шахову, який пробивав під поперечину. Воротар Хансен намагався відбити удар долонею, але помилився і переправив м'яч у власні ворота.

Таким чином "Дніпро" здобув другу перемогу в нинішній ЛЄ (при 1 нічиїй і 3 поразках) і з 7 очками посів 3-є місце в підсумковій турнірній таблиці групи G. "Русенборг" фінішував на останньому 4-му місці. У плей-оф турніру - 1/16 фіналу - достроково вийшли італійський "Лаціо" і французький "Сент-Етьєн".

Після завершення поєдинку результат прокоментував головний тренер "дніпрян" Мирон Маркевич, передає "Проспорт".

"Я радий, що "Дніпро" залишився "Дніпром". Справді, останнім часом ми грали незадовільно, і мені було дуже важливо, щоб сьогодні команда себе проявила. Я дуже вдячний футболістам за те, що вони відповідально поставилися до матчу. Ми сьогодні обіграли досить непогану команду", - зазначив очільник "Дніпра".

Також Маркевич зазначив, що це напевно була найкраща гра команди у нинішній Лізі Європи.

"Чи це найкраща наша гра у цій Лізі Європи? Напевно, що так. Дві гри без глядачів до цього... це відчутно впливало на футболістів. Так, і сьогодні було не так багато фанів, як нам хотілося, але вони нас підтримували і це одразу дало зовсім інший настрій футболістам. Критика Матеуса? Така моя робота. Я радий, що Матеус зрозумів мої слова правильно і видав хорошу гру сьогодні. У нас було багато відсутніх гравців, з різних причин, тому виявилося, що сьогоднішній склад став оптимальним. Дуже важливу роль зіграли Шахов і Чигринський. Я вважаю, що коли є перший пас від захисника і далі є продовження від хавбеків – це і є футбол. А без цього футбол неможливий. Результат сьогодні не тиснув, і команда грала досить легко. Жаль, що ми два матчі вдома грали без глядачів", - розповів Маркевич.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 837 | Додав: adminA | Теги: Ліга Європи, Дніпро розгромив Русенборг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]