Чт, 2024-05-02, 12:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:11
До квітня 2024 року не підвищуватимуть тарифів на тепло для населення
Інші останні Економічні новини

"Забезпечуємо незмінність тарифів на тепло для населення в новому опалювальному сезоні. Сьогодні уряд продовжує дію покладання спеціальних обов'язків на ринку природного газу до середини квітня 2024 року. "Нафтогаз" буде й надалі реалізувати газ постачальникам тепла для населення за фіксованою ціною – 7400 грн за 1 тис. м³", – сказав прем'єр-міністр.

За його словами, це рішення – частина комплексних заходів щодо підготовки до зими.

"Працюємо над тим, щоб в оселях кожного українця було світло й тепло, а наша критична інфраструктура отримала надійний захист від російських ракет і дронів", – додав глава уряду.

Україна витримала російські удари по інфраструктурі, пройшла зиму й розпочала підготовку до наступного опалювального сезону, заявив 1 березня президент України Володимир Зеленський.

У Міністерстві енергетики України зазначили 4 березня, що Україна виходить з опалювального сезону з профіцитом потужностей і достатніми запасами енергоресурсів, незважаючи на атаки країни-окупанта рф.

30 липня Шмигаль говорив, що Україна на 60% готова до опалювального сезону.

Віцепрем'єр-міністр із питань відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков запевнив, що Україна до 1 жовтня буде технічно готова до початку опалювального сезону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 290 | Додав: admin | Теги: тариф, тепло, населення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]