Пт, 2024-04-26, 08:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:19
До свого 50-ліття легендарні The Rolling Stones випустять фотоальбом
Інші останні Новини світу

Група The Rolling Stones відзначить своє 50-річчя релізом фотоальбому "The Rolling Stones: 50", повідомляє Lenta.ru з посиланням на Reuters.

Книгу випустить видавництво Thames & Hudson і вона надійде в продаж 12 липня 2012 року, тобто рівно через 50 років після першого концерту "ролінгів". Перший офіційний виступ The Rolling Stones відбувся в лондонському клубі Marquee 12 липня 1962 року.

В альбом "The Rolling Stones: 50" увійшли 700 фотографій (зокрема 300 кольорових). Багато знімків було взято з архіву британського таблоїду The Daily Mirror. Саме цьому виданню належить найбільша в світі добірка газетних фотографій The Rolling Stones.

Раніше повідомлялося, що учасники The Rolling Stones планують і деякі інші заходи, приурочені до 50-річчя групи. Зокрема, навесні 2011 року гітарист Кіт Річардс заявляв, що колектив дасть щонайменше один присвячений ювілею концерт.

Пізніше Річардс також повідомляв, що репетирує з двома іншими "ролінгами" - Ронні Вудом і Чарлі Уоттсом - напередодні ювілею. Однак питання про участь у святкових заходах фронтмена The Rolling Stones Міка Джаггера залишається відкритим.

Зазначимо, що головні хіти The Rolling Stones свого часу навіть були увічнені особливим чином. Мерія рідного міста лідерів Rolling Stones Міка Джаггера і Кіта Річардса вирішила назвати на честь відомих пісень легендарних рокерів 13 вулиць нового житлового масиву Дартфорда (Великобританія).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: легендарні The Rolling Stones до св | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]