Вт, 2024-04-30, 02:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:08
До України прибув прем’єр Ірландії
Інші останні Офіційні новини

Прем'єр-міністр Ірландії Лео Варадкар разом із генеральним прокурором Андрієм Костіним відвідали місця російських злочинів у Бучі Київської області. Про це Офіс генерального прокурора повідомляє.

Андрій Костін показав Прем'єр-міністру Ірландії місця російських злочинів у Бучі

Сьогодні Буча – вільне й безпечне місто. Та ми ніколи не забудемо про страшні масові вбивства мирних людей, які чинили тут російські війська, – зазначив Генеральний прокурор Андрій Костін під час візиту Прем'єр-міністра Ірландії Лео Варадкара до Бучі.

Генпрокурор розповів пану Прем'єр-міністру, що у Бучанському районі було вбито понад 1400 цивільних, ще більше зазнали тортур.

Він зауважив, що системність цих злочинів свідчить про те, що агресор переслідує українців через національну ідентичність та проукраїнську позицію. Аналогічні випадки фіксуються і в інших звільнених містах.

Україна має дві основні цілі: зупинити російську агресію та покласти край безкарності рф за міжнародні злочини. кремлівський режим є загрозою для всього світу. Тому весь світ має діяти спільно та скоординовано, щоб притягнути керманичів режиму та їхніх поплічників до відповідальності за все скоєне ними зло, – наголосив Андрій Костін.

В Україні у середу з офіційним візитом перебуває прем’єр-міністра Ірландії Лео Варадкар. Як повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора, Варадкар побував у Бучі разом з генпрокурором Андрієм Костіним.

Наразі ні Офіс президента, ані канцелярія уряду не пишуть про заплановані переговори з прем’єр-міністром Ірландії і теми обговорення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 607 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]