Сб, 2024-04-27, 14:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:32
До війни з НАТО готується росія: у ISW вказали на тривожні сигнали
Інші останні Новини російської федерації

росія постійно наголошує, що не збирається зупинятись на Україні. Аналітики Інституту вивчення війни проаналізували підготовку країни-агресорки до війни.

росія не просто погрожує, а й готується до можливої війни з НАТО. Про це свідчить, зокрема, перехід до воєнної економіки.

Спроба нападу може бути вже за кілька років

Президент Польщі Анджей Дуда заявляв, що російський президент путін активізував зусилля із перебудови економіки, щоб мати можливість атакувати НАТО вже у 2026 чи 2027 році. Він посилався на німецькі дослідження, однак не називав конкретних джерел.

Міністр оборони Данії Троельс Лунд Поульсен вважає, що нові розвіддані вказують на те, що росія може спробувати напасти на країну НАТО протягом трьох – п'яти років. Оцінка змінилась від 2023 року, графік став прискореним.

Строки, коли росія буде становити реальну загрозу, залежать від готовності путіна витрачати гроші на військово-промисловий комплекс.

Спроби стабілізувати економіку та перебудувати її до військових потреб, ймовірно, свідчать також і про внутрішні процеси підготовки до широкомасштабної війни з Північноатлантичним Альянсом.

путін боїться війни з країнами НАТО

Прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас стверджує, що російський президент путін боїться війни з НАТО, але намагається залякати Захід. У такий спосіб він прагне стримати їхні дії.

За її словами, хоча путін добре вміє "сіяти страх", однак його погрози також слід сприймати серйозно. Вона наголосила, що він слухає про те, чого боїться світ та посилює ці страхи.

На її думку, це своєрідна пастка самостримування, бо "якщо ми боїмося, то ми починаємо стримувати себе, а це саме те, чого прагне путін".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 248 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]