Сб, 2024-05-04, 19:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
ГУР заявило про удар по авіазаводу в Борисоглєбську
Інші останні Новини російської федерації

Українська розвідка каже, що у Воронезькій області уражені виробничі потужності авіаційного підприємства. У рф сьогодні вночі збивали дрони.

У Головному управлінні розвідки міністерства оборони України підтвердили інформацію про атаку безпілотниками по авіаційному заводу в місті Борисоглєбськ Воронезької області рф.

"Так, авіаційний завод. Це те, що можемо констатувати з різних джерел. Був гуркіт - також можемо підтвердити. Деталей розкривати не будемо, але, за попередньою інформацією, уражені основні виробничі потужності підприємства", – заявив представник ГУР Андрій Юсов.

Напередодні російські Telegram-канали, зокрема Baza, повідомили про удари безпілотниками по нібито території авіаційного центру в Борисоглєбську. За даними медіа, що незважаючи на спроби збити дрони, два з них поцілили по території.

У російському міноборони прозвітували сьогодні, що ППО збили чотири безпілотники: два - у Воронезькій, і ще два - у Бєлгородській. Про влучання в авіазавод не повідомляли.

У Борисоглєбську також розташовані великий військовий аеродром і навчальний центр підготовки льотного складу Військово-повітряних сил росії.

Раніше повідомлялося, що удар дронів по Єйську пошкодив сім бойових літаків рф.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 229 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]