Нд, 2024-05-12, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:56
Якісна бруківка від виробника
Інші останні Новини України

Бруківка біля будинку створює атмосферу затишку, подвір'я завжди буде доглянутим. Велика палітра кольорів та форм дозволяє оформити дизайн за вашими уподобаннями. Якісне, довговічне покриття не лише прикрашає ваш двір, а й служить відмінним мощенням, що витримує значні навантаження, в тому числі й від автомобіля. Якісні матеріали довговічні - ви можете не турбуватися про покриття понад 25 років, а укладання бруківки потребує лише незначних зусиль, кількох інструментів та пари робочих рук.

бруківка виробник

Купити бруківку легко, зверніться до спеціалістів своєї справи https://krasnebruk.com.ua/. Підприємство КраснеБрук - виробник вібропресованої продукції, де вам допоможуть підібрати колір та форму плиток, а також підкажуть ціну бруківки.

Технологія виготовлення бруківки на підприємстві Краснебрук

Вібропресована продукція є лідером на ринку бетонної продукції. Технологія дозволяє ощадливо використовувати воду, саме завдяки цьому бруківка не тріскається та не кришиться. Якщо перевищити кількість води в суміші, під час застигання вона утворюватиме пори, а отже, вологостійкість буде дещо вищою від норми.

Перед тим, як почати приготування бетонної суміші, всі компоненти підготовлюють та подають в котлован в належному стані. Цемент - лише дрібної фракції та без домішок, пісок - річковий, без глини, вода - чиста, підігріта. Вимірювання кількості складників відбувається автоматично та проходить практично без похибок.

Бетонна суміш подається на вібропрес, де поміщається в форми, після чого її забирають на зберігання в приміщення, де бруківка набуває необхідних характеристик, для того, щоб служити вам якомога довше. Бруківка зносостійка, міцна, витримує понад 25 циклів замерзання-розмерзання.

Види бруківки від Краснебрук

Вимостити бруківкою можна площу перед торговим центром, доріжку в парку чи прибудинкову територію. В будь-якому разі мощення виглядатиме стильно й сучасно. Вам потрібно лише обрати дизайн. Різноманіття кольорів та геометричних форм бруківки дозволяє втілити ваш задум.

Обираючи класичну “Цеглу” чи “Доміно” ви отримаєте лаконічний дизайн строгих ліній, “Гармонія” - це набір трапецієвидних елементів, що створює грайливий візерунок, а “Старе місто” навіює приємні асоціації з старовиною.

В КраснеБрук можна купити бруківку, що гармонійно доповнить територію:

  • “Фантазія” - це бруківка з забарвленням колормікс, що створює максимально природний вигляд завдяки нанесення пігментів на поверхню бруківки;

  • “Фалка” - однотонні елементи, що мають особливу форму для різноманітних візерунків;

  • “Хвиля”. Поверхня бруківки рельєфна, що незвичайним виглядом приковує погляд;

  • “Римський камінь”. Елементи добре стикуються між собою та утворюють чудовий ансамбль кольорів. Бруківка для втілення сміливих рішень.

При покупці обов'язково зверніть увагу на товщину бруківки. Для ненавантажених садових доріжок підійде товщина 4,5 см, пішохідних доріжок з інтенсивним рухом 6 - 6,5 см, та 8 см товщини - для автомобільних шляхів.

бруківка виробник

Бруківка від виробника КраснеБрук - це поєднання якісного бетону, технології вібропресування, що дозволяє отримати не лише якісне покриття, а й стильний дизайн.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 627 | Додав: admin | Теги: бруківка, Виробник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]