Пт, 2024-04-26, 05:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:40
Художниця намалювала голих Пугачову та Галкіна
Інші останні Новини світу

Відома російська художниця Віра Донська-Хилько написала картину, на якій Алла Пугачова та Максим Галкін зображені цілковито голими. Сюжет картини простий: поромник, дуже схожий на поета Іллю Рєзніка, переправляє кудись на поромі солодку парочку, передає ТСН.

"Саме Ілля Рахміельєвич написав найбільше співучих віршів, які Пугачова поклала на свою музику. Та й харизматичністю він на роль поромника підходить", - пояснює авторка. Все інше в картині покрите, як мовиться, фантазією художника. Автор розкриває її зміст так:

"Картина написана на сюжет пісні "Поромник". Алла зображена в образі богині квітів Флори. Фактично вона собою Росію уособлює. Пугачова уявляється символом країни... На Максимові дві маски: добра і зла, - символи театру. Він же актор".

Чому обоє голі – художниця пояснює: "Боги завжди зображувалися у стародавніх голими і досконалими - без волосся на геніталіях. Фігури писала з себе і чоловіка Геннадія. Не стала робити Максу член, як у юного хлопчика, - як було прийнято в античні часи. Намалювала йому достоїнство, пропорційне фігурі дорослого сформованого чоловіка".

"Виставлю картину в музеї еротичного мистецтва. І ціну поставлю в мільйон доларів. Алла з Максимом заглянуть і вже точно візьмуть", - додає Донська-Хилько.

Зазначимо, що минулого місяця Пугачова і Галкін офіційно розписалися.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1573 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]