Пт, 2024-04-19, 01:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
Кіт з двома мордами потрапив до Книги рекордів Гіннесса. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Кіт з двома мордами на прізвисько Френк і Луї потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Він був включений до реєстру досягнень за те, що став на сьогодні найстаршим із тварин з аналогічною вадою - 8 вересня Френку і Луї виповнилося 12 років.

Господинею Френка і Луї є мешканка штату Массачусетс на ім'я Марті (вона попросила не згадувати її прізвище в пресі, щоб її цікаві співвітчизники не влаштували паломництво до її дому).

Вона розповіла газеті Worcester Telegram and Gazette, що взяла кота-рекордсмена у 1999 році, коли працювала ветеринарної медсестрою в одній з клінік для тварин.

За словами Марті, двухмордого кошеня принесли до ветеринарного центру, щоб усипити. Проте медсестра наполягла на тому, щоб взяти турботу про кота на себе. Зазвичай тварини з подібними відхиленнями живуть від одного до чотирьох днів після народження, але Френку і Луї вдалося зміцніти і вирости у цілком здорового кота.

У Френка і Луї два роти, два носи і два функціональних ока (третє, що знаходиться посередині морди, не бачить). У незвичайної тваринки один мозок, і тому обидві його морди реагують на події навколо синхронно. Коли кіт їсть, він використовує для цього праву сторону голови, на якій знаходиться морда Френка. Ніс Луї під час прийому їжі Френком ворушиться.

Френк і Луї народився з вадою розвитку під назвою діпрозоп. Це відхилення характеризується наявністю двох осіб (у випадку з твариною - морд) на одній голові.

Господиня кота зазначила, що вада розвитку ніяк не заважає її вихованцю. Френк і Луї живе в будинку Марті у великій компанії інших її улюбленців: псом, іншим котом і папугами. За характером Френк і Луї більше схожий на собаку, підкреслила його господиня. Він любить гуляти на повідку і кататися в машині.

Як заявила представниця Книги рекордів, життєпис незвичайного кота буде включено до чергового випуску видання.

За матеріалами: Lenta.ru

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1718 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]