Нд, 2024-05-05, 14:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:50
Кравчук звернувся до президента та парламенту України - "Сьогодні ми стоїмо на межі, за якою анархія і вседозволеність!"
Інші останні Медичні новини

"Сьогодні ми стоїмо на межі, за якою анархія і вседозволеність!", – Кравчук звернувся до президента та парламенту України

Перший президент України Леонід Кравчук звернувся до президента Володимира Зеленського, Верховної Ради та уряду із проханням відреагувати на загрозливу для безпеки людей поведінку мера Черкас. Він нагадав, що розвал держави починається з невміння домогтись реалізації необхідних рішень.

Перший президент України Леонід Кравчук звернувся до чинного глави держави Володимира Зеленського, Верховної Ради та Кабміну, зазначивши, що в такий непростий час, вкрай важливо не дати вийти ситуації з-під контролю. Текст звернення Леоніда Кравчука опублікувало видання "Гордон" у вівторок, 5 травня.

"Шановний президенте, Володимире Зеленський! Шановні Верховна Радо і уряде України! Дозволю собі, покладаючись на власний чималий досвід, нагадати вам, що розвал держави починається з ухвалення рішень, які не відповідають національним інтересам, і невміння або нездатність досягти виконання необхідних для життя країни рішень і даних владою обіцянок", – зазначив перший президент незалежної України.

Кравчук наголосив, що держава не може залишати без реагування на загрозливі дії, особливо коли йдеться про можливу загибель людей. Він висловив переконання в тому, що моральна порожнеча і дикість повинні суворо каратися, інакше Україна не зможе вибратись із прірви.

"Сьогодні ми стоїмо на межі, за якою анархія і вседозволеність. Зупиніть це, поки не пізно! Кожен чиновник має нести відповідальність (наголошую, юридичну) за свавілля. Питання стоїть так: кожен громадянин України своїми діями або допомагає державі і собі, або заважає, піддаючи при цьому загрозі й власне життя. Вибору тут не існує. Об'єктивний біль сильніший за наші бажання. Не хочеться вірити, що частина людей, навіть під час вибору між життям і смертю, розуміє демократію як вседозволеність, як небажання думати та діяти в рамках гуманних і духовних цінностей", – додав він.

Раніше Леонід Кравчук зазначав, що ще невідомо, чи підходить Україні "формула Штайнмаєра". Україна здатна створити власну концепцію врегулювання конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, минулого року Леонід Кравчук заявляв, що влада Зеленського проходить складнощі, яких раніше ніхто не проходив.  За словами першого президента, ситуація навколо нинішньої влади екстремальна, команда Зеленського задекларувала нове управління державою. Кравчук підкреслив, що раніше інколи вносили правки до роботи окремих міністерств.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: парламент України, кравчук, анархія і вседозволеність, президент, межа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]