Чт, 2024-05-02, 16:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:26
Кримський міст у паніці перекривали окупанти: розкрито причину
Інші останні Новини з регіонів України

Основною причиною паніки у російських спецслужбах зараз є морські дрони.

Ввечері 7 серпня у Криму вкотре стався переполох через морський безпілотник. У паніці росіяни перекрили рух Кримським мостом більш ніж на годину.

За даними "Бази", рух зупинили о 22.15. Одне із цивільних суден передало інформацію, що в акваторії Чорного моря плаває невідомий об'єкт, схожий на надводний безпілотник.

Співробітники спецслужб перекрили міст і перевірили інформацію, проте вона не підтвердилася. О 23:31 рух Кримським мостом відновили.

Кримський міст під атакою

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну вже двічі були "прильоти" по Кримському мосту. 8 жовтня 2022 року на залізничній гілці Кримського мосту виникла сильна пожежа, в рф заявили, що на мосту вибухнула вантажівка, в результаті загорівся залізничний потяг. Також по мосту вдарили 17 липня, внаслідок чого було знищено частину, де пересувається автомобільний транспорт.

В обох операціях по підриву Керченського (Кримського) моста приймали представники Служби безпеки України. Після "інциденту" з'явилася інформація про те, що Кримський міст додатково огородили спеціальними протидиверсійними боновими загородженнями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 303 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]