Нд, 2024-05-19, 20:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:35
Криптовалютний будинок, що майнитиме біткоїн, розробили В Аргентині
Інші останні Новини світу науки і технологій

аргентина криптовалюта будинок Компанія Newlink Capital представила проект нового житлового комплексу в Буенос-Айресі Next Pampa 2.0 — будинок дозволить майнити криптовалюту та заощаджувати.

Як повідомили представники Newlink Capital, у підвалі багатоповерхівки розташують ферму для майнінгу біткоїна, з прибутків якої можна буде оплачувати будівельні та ремонтні витрати. На даху будинку будуть встановлені сонячні панелі, що забезпечуватимуть всі квартири достатньою кількістю відновлювальної енергії.

За словами головного розробника Next Pampa 2.0, компанія Newlink Capital планує розробити бізнес-стратегію для отримання прибутків від майнінгу, навіть в умовах нестабільності на крипто-ринку. Представники Newlink Capital обчислять середню ціну біткоїна за останні 12 місяців, щоб базуючись на середньому показнику вартості масштабувати майнінгову ферму для покриття 100% витрат на будівництво.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 441 | Додав: admin | Теги: аргентина, Криптовалюта, будинок, GTA / Grand Theft Auto: Vice City - | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]