Пн, 2024-04-29, 00:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 115 116 »

 

 

На розгляді у Національному антикорупційному бюро (НАБУ) перебуває більше десяти заяв, у яких йдеться про отримання народними депутатами грошей "у конвертах".

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2021-10-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Офшори президента України Володимира Зеленського в матеріалах "Досьє Пандори" зіпсували його репутацію, що може погано позначитися на інвестиціях.


 

 

Держава разом з її економікою, соціальною сферою та безпекою впаде прямо на голови здивованих українців.


 

 

До Служби безпеки України та Офісу генпрокурора звернулися з повідомленнями про злочини, скоєні президентом Володимиром Зеленським та його оточенням.


 

 

Після появи версії про те, що Поляков вжив метадон із алкоголем, після чого помер, в мережі з'явилася хвиля версій про те, що він був отруєний.


 

 

Антон Поляков - український політик, підприємець, громадський діяч, волонтер, керівник "Українського центру протидії злочинності і корупції".


 

 

“Ситуація, яка виникла навколо Банку, є неприпустимою. Моя надмірно емоційна реакція стосовно журналістів не мають виправдання".


 

 

"Поряд із Зеленським у офшорних паперах фігурує глава Служби безпеки України Іван Баканов, а також перший помічник президента Сергій Шефір".


 

 

Посли країн Великої сімки повторно закликали Раду суддів оголосити своїх кандидатів до Етичної ради Вищої ради правосуддя (ВРП) якомога швидше.


 

 

Посли країн "Великої сімки" (G7) із занепокоєнням спостерігають за процесом судової реформи в Україні.


 

Голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін заявив, що Рада суддів заблокувала основну частину судової реформи — очищення Вищої ради правосуддя.


 

Об'єктивне розслідування точно необхідно. Якщо до цього може приєднатися Верховна Рада, не бачу проблем", - сказав він.


 

 

Відповідне рішення було ухвалене на сьогоднішньому засіданні уряду..


 

У позові йдеться про незаконне присвоєння і відмивання грошей, в результаті чого приблизно 16,5 млрд грн були незаконно виведені з банку з 2007 по 2011 роки.