Пт, 2024-04-26, 03:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:43
Львів’ян у вівторок запрошують долучитися до Маршу єдності
Інші останні Новини з регіонів України

Завтра, 22 липня, перед матчем «Шахтар» – «Динамо» у Львові відбудеться Марш єдності. У пішій ході з центру міста до «Арени Львів» візьмуть участь футбольні вболівальники клубів «Шахтар», «Динамо», «Карпати». Усіх охочих запрошують долучатись до цього дійства та ще раз продемонструвати усьому світу єдність України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міськради.

Збір учасників – о 17:00 на пл. Ринок. Перед ходою учасники о 18:00 заспівають Гімн України у повній редакції. Як зазначають організатори, бажано дотримуватись дрес-коду: вишиванка, білий одяг.

«Це буде загальний марш єдності, який символізуватиме єдність цілої України, всіх її частин. Ми хочемо показати, що ніколи не було ніяких поділів між Заходом і Сходом, і в майбутньому не буде», – зазначив голова ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів.

Відтак додав, що на цей матч запрошують усіх львів’ян, оскільки це не є суто фанська подія чи марш вболівальників. «Ходою ми покажемо ще раз всьому світу єдність України в цілому», – наголосив Тарас Павлів.

Організатори очікують понад 3 тис. футбольних уболівальників, які візьмуть участь у ході.

Хода пройде за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199.

Як раніше інформував ZAXID.NET, на час Маршу тимчасово перекриватимуть для руху вказані вулиці міста.

Нагадаємо, 22 липня на «Арені Львів» о 21:00 розпочнеться матч Інтер Суперкубка України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар».
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: Маршу єдності, львів’ян, вівторок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]