Вт, 2024-04-30, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:32
Маск через Starlink забезпечить зв'язок у Газі для ХАМАСу
Інші останні Новини світу

Ілон Маск заявив у суботу, що Starlink від SpaceX підтримуватиме зв’язок у Газі з "міжнародно визнаними організаціями допомоги".

Маск сказав у дописі на платформі соціальних мереж X, раніше відомій як Twitter, що не ясно, хто має повноваження на наземні зв’язки в Газі, але ми знаємо, що "жоден термінал не запитував з’єднання в цьому районі".

Цікавий коментар залишив у своєму фейсбуці Ілля Вайцман - відомий російський айтівець, що емігрував до Ізраїлю з початком нападу параші на Україну:
Маск: "Доступ до Starlink у Газі отримають лише легітимні гуманітарні структури".
...я не розумію, Маск справді настільки дурний, як хоче показати, чи старанно прикидається? Ось "Міністерство охорони здоров'я Гази", яке підпорядковується ХАМАСу, це "легітимна гуманітарна структура" чи ні? І взагалі: чи можна надати зв'язок у Газі комусь, хоч би теоретично виключивши доступ до неї упиря з автоматами? По-моєму ні.  Так само як "гуманітарна допомога" в сектор Гази надходить через руки "легітимної влади", якими там є ...вау, знову ХАМАС, який чесно переміг на виборах, просто вбивши всіх, хто був із цим не згоден. Хто б міг подумати, правда?

Фото "гуманітарочки" (не знаю, щоправда, з якого постачання - зараз чи давно вже попалася) додається для розуміння причин "кошмарної ізраїльської блокади".

Після відключення старлінків для ЗСУ в Криму, Маск навряд чи когось здивує своїми прокремлівськими рухами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 646 | Додав: admin | Теги: маск, ХАМАС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]