Сб, 2024-04-27, 02:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 23 24 »

 

 

Про це йдеться у щотижневому епідеміологічному бюлетені Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2021-08-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Для українців COVID-сертифікати в "Дії" стануть доступні найближчими днями – після того, як Play Маркет і App Store оновлять застосунок.


 

Для стримання розповсюдження коронавірусної хвороби в усіх регіонах посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.


пластична операція

 

 

Деякі пластичні операції для іноземців в Україні можуть здійснюватися в амбулаторних умовах, після них не потрібно знаходження в стаціонарі.


лапароскопическая хирургия

 

 

Лапароскопическая хирургия - это минимально инвазивная процедура с множеством преимуществ, включая более быстрое заживление.


 

 

У МОЗ додали, що протягом доби працювали 724 мобільні бригади, 1 525 пунктів щеплення, 35 центрів вакцинації.


 

 

Кабінет Міністрів оновив критерії для зонування регіонів за рівнями епідемічної небезпеки.


 

 

Уже з червня українські лікарі можуть видавати пацієнтам як паперові, так і електронні лікарняні, - глава МОЗ Віктора Ляшко..


 

 

На цих вихідних Центри вакцинації від коронавірусу запрацюють ще у двох областях. Загалом щеплювати будуть в п’яти регіонах України.


 

За коефіцієнтом виявлених випадків інфікування до "зеленої" зони можна віднести: Київ, Вінницьку, Луганську та Одеську області.


беременность зачатие

 

 

Самым большим счастьем для каждой супружеской пары являются дети. В один момент муж и жена понимают, что настало время планировать о ребенке.


 

В Україні восьмий тиждень поспіль стабільно знижується динаміка щодо захворюваності на коронавірусну хворобу.


серце обстеження

 

Більшість форм серцево-судинних захворювань є хронічними. Спочатку симптоми можуть бути занадто непомітними, щоб впливати на повсякденне життя.


 

 

Київ, столична область та ще вісім областей залишили у "червоній" зоні карантину.