Чт, 2024-04-18, 21:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:42
На Донеччині на шахті почалася пожежа, евакуйовано майже 600 осіб
Інші останні Надзвичайні новини

У Донецькій області на шахті ПАТ "Шахтоуправління Покровське" стався спалах метано-повітряної суміші, розпочалася пожежа, всіх 593 працівників шахти вивели на поверхню.

Як поінформувала в суботу прес-служба ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області, загоряння метано-повітряної суміші сталося о 00:53 на першій південній "біс" лаві центральної панелі блоку 8 "Шахтоуправління Покровське" в с. Вдале Покровського району області.

"Загалом у шахті було 593 людини, зокрема на аварійній ділянці - 21 людина. Всіх робітників виведено на поверхню. Співробітники, що перебували на аварійній ділянці пройшли медичний огляд. Виробництво на шахті призупинено", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ДСНС, триває пожежа, яка не поширюється за межі лави (виробітку). Виконуються роботи з ліквідації аварії, проводиться зрошення.

До місця події направлено керівництво Покровського районного відділу Головного управління, створено оперативний штаб, задіяні 7 відділень воєнізованої гірничорятувальної частини, 2 реанімаційно-протишокові групи, командний склад 10-го воєнізованого гірничорятувального загону. Від ГУ ДСНС України в Донецькій області залучено 1 одиницю техніки та двох людей особового складу.

Зазначимо, у 2015 році у результаті вибуху на шахті "Краснолиманська" (Донецька область) загинув рятівник, ще дві людини поранено.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: евакуація 600 осіб, шахта, донеччина, пожежа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]