Пн, 2024-05-06, 23:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:20
На Київщині працювало ППО - Україна під атакою дронів
Інші останні Новини України

Ввечері у неділю, 22 жовтня, у низці областей України оголосили повітряну тривогу. Наразі вона лунає у Київській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

О 21:15 Командування Повітряних сил Збройних сил України повідомило про загрозу ударних дронів для Київщини. Вже за 10 хвилин про дрони типу "Shahed" попередили мешканців Запорізької та Дніпропетровської областей.

Близько 21:47 начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що над Харківською областю спостерігається рух російського БПЛА.

Оновлено о 23:12: Відбій загрози ударних дронів для Київської області. Тим часом для Миколаївської та Херсонської областей загроза через активність російської тактичної авіації.

Оновлено о 23:10: У Києві відбій повітряної тривоги.

Оновлено о 22:25: На підступах до Києва працює ППО, повідомляє начальник КМВА Сергій Попко.

Оновлено о 22:20: Мельник повідомляє про можливе збиття дрона: "Схоже, БПЛА долітався".

Оновлено о 22:18: Мешканці Києва, перебувайте в укриттях, закликають у Повітряних силах.

Оновлено о 22:10: У Київській обласній військовій адміністрації повідомлять, що у повітряному просторі зафіксували безпілотники, по них працюють сили протиповітряної оборони.

"Перебувайте в укриттях та інших безпечних місцях під час сигналу повітряної тривоги. Дотримуйтеся інформаційної тиші", - додали вони.

Оновлено о 22:00: Тривогу скасували у всіх областях, окрім Київської.

Нагадаємо, минулої ночі окупанти атакували країну авіаційною ракетою Х-59, зенітними керованими ракетами С-300 та ударними дронами типу Shahed.

Внаслідок атаки було зруйновано термінал "Нової пошти" у селищі Коротич Харківської області, загинули шестеро людей, ще 16 - постраждали.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 315 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]