Нд, 2024-04-28, 09:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 153 154 155 156 »


За попередніми даними, автомобіль "Бентлі" почав рухатися по Хрещатику в напрямку Бессарабської площі на заборонний сигнал регулювальника.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Тему побиття Романом Ландіком Марії Коршунової було порушено в прямому ефірі популярного політичного ток-шоу Infrarouge на швейцарському телеканалі TSR.



Центр Одеси оточений правоохоронцями. Зокрема, правоохоронці оточили район стадіону "Спартак". Рух у декількох кварталах від клубу перекрито



У Києві з'явився цілий рух "догхантерів", які жорстоко вбивають собак і обмінюються способами умертвіння на спеціальному сайті.



У центрі Запоріжжя в супермаркеті "Сільпо", розташованому в центральному універмазі "Україна", стався вибух. За попередніми даними в результаті вибуху ніхто не постраждав.



У Києві біля дому форварда київського "Динамо" Артема Мілевського виявлено обгорілим його автомобіль Maserati Quattroporte. Автомобіль виявлено у середу вранці на вулиці Івана Франка у центрі столиці.


У ході спеціальної операції знешкоджено двох осіб, під час спроби затримання яких в Одеській області загинули двоє працівників міліції і ще четверо були поранені.



У Ялті американку, яка переходила дорогу в недозволеному місці, збила українка на Toyota Land Cruiser і залишила місце аварії.


У центрі Києва, навпроти будівлі філармонії на Європейській площі, біля 18:15 30 серпня було скоєно збройний напад на журналіста Ігоря Климовського.


 

Громадянин Росії зник 27 серпня, коли купався в Чорному морі під час шторму силою 3 бали в селищі Новий Світ (Судак, Крим).


 

Для перевозки большого количества зерна используют зерновозы. На сайте maz500.com.ua можно купить или взять в лизинг МАЗ зерновоз.



 

Помер один із 23 гірників, що постраждали від спалаху метану на шахті "Краснокутська" (Луганська область), повідомляє прес-служба Міністерства надзвичайних ситуацій України в четвер увечері.



Четверо осіб, у тому числі 3 співробітників міліції, госпіталізовано через зіткнення автомобілів "Таврія" і ВАЗ 21099 1 серпня близько 15:30 на перехресті вулиць Чернишевського і Маяковського в центрі Харкова.