Чт, 2024-05-02, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:01
Наробила лиха негода на Львівщині: річка вийшла з берегів, затоплені десятки будинків
Інші останні Новини з регіонів України

Сильні опади накрили Львівську область.

Вчора у Львівській області вирувала негода. Одним з міст, які постраждали від потужних опадів, став Дрогобич. Там через негоду підтопило житлові будинки, присадибні ділянки та лікарні. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області

"Внаслідок сильних опадів, виходу з берегів річки та потічків в м. Дрогобич відбулося підтоплення присадибних ділянок, житлових будинків та підвалів житлових будинків та лікувальних закладів", - повідомили рятувальники.

За їх даними, всього підтоплено 30 підвалів житлових будинків, 2 підвали лікувальних закладів, 3 приватні будинки, автосервіс, 19 приватних присадибних ділянок .

Як повідомляється, до ліквідації наслідків підтоплення залучено десятки рятувальників та спецтехніка. Наразі вони продовжують відкачувати воду з підвалів будинків. За останніми даними, надзвичайниками відкачано 2844 кубічних метрів води.

Негода на Львівщині

Як повідомлялося, від дощів та злив постраждав також Стрий. Вулиці міста буквально перетворилися на річки, а вітер був такої сили, що згинав дерева.

Львівський гідрометцентр попереджає, що сильні дощі та грози у Львові та області триватимуть й 14 липня - оголошено другий, помаранчевий рівень небезпечності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 362 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]