Нд, 2024-04-28, 02:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:02
Переговорну рамку для вступу в ЄС представить Україні Єврокомісія в березні
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Європейська комісія вже почала процес скринінгу українського законодавства для вступу до Європейського Союзу і представить Україні вже в березні поточного року переговорну рамку про членство, заявила її голова Урсула фон дер Ляєн.

"Ми вже почали процес скринінгу (законодавства України для вступу в ЄС - ІФ-У). Там дуже багато роботи, графік. Я вас заохочую виконати рекомендації Комісії. З нашого боку - ми, Комісія, надамо вам у середині березня загальну рамку для перемовин", - заявила фон дер Ляєн на пресконференції з президентом України та європейськими лідерами в Києві.

Як вона зазначила, її візит і візит глав європейських держав до Києва у другу річницю російського вторгнення показує непохитну підтримку України на довгу перспективу.

Як повідомлялося, 21 лютого голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що рамка для переговорів з Україною щодо вступу до ЄС не буде готова до червня, коли відбуватимуться європейські вибори.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 251 | Додав: admin | Теги: ЄС, вступ, Єврокомісія, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]