Пт, 2024-04-26, 19:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:57
Переконувати "регіоналів", що не можна "здавати" ні Азарова, ні "Беркут" - Клюєв особисто приїде
Інші останні Політичні новини
У спільному засіданні фракції ПР і Кабміну, яке відбудеться в кінотеатрі "Зоряний" у 8.30 ранку візьмуть участь секретар РНБО Андрій Клюєв і прем'єр-міністр Микола Азаров. Про це повідомляє джерело близьке до РНБО, передає Цензор.НЕТ.

"Клюєв планує провести партзбори в радянському стилі. Переконати депутатів, ніби хтось контролює ситуацію і приймає рішення. Співрозмовник видання додав, що "насправді, цілком очевидно, що керівництво держави усунулося від шляху мирного політичного врегулювання, і розпочаті протягом двох тижнів адміністративно-каральні заходи всі до одного були помилкові. І відповідальність за це повністю лежить на Клюєві. А він збирається переконувати людей, що він ні причому. Навряд чи ці порожні розмови переконають хоч когось із депутатів", - закцентувало джерело.

"Якби Клюєв та Азаров хотіли когось переконувати, то вони б зустрічалися з депутатами один на один, і зробили б це напередодні засідання. І намагалися б якось привернути людей, пояснити перспективи. Засідання фракції буде провальним", - переконаний співрозмовник.

Він резюмував: "Думаю, Клюєв та Азаров проситимуть, щоб депутати не голосували за будь-які пропозиції опозиції - і щодо відставок, і щодо звільнення Юлі, і за покарання "Беркуту". Закінчиться це все погано для Клюєва - депутати почекають до закінчення візиту президента до Москви, і якщо і після цього не буде рішення - фракція почне сипатися, і цей процес вже стане незворотнім".

14 грудня у ході брифінгу генпрокурор Віктор Пшонка заявив: за кривавий розгін Євромайдану покарають секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова. Президент Віктор Янукович підписав указ про вісторонення всіх трьох на час проведення розслідування.

З документів допиту можна зробити висновок, що Сівкович транслював вказівки секретаря РНБО Андрія Клюєва.

У свою чергу Сівкович жодного разу під час допиту прізвища Клюєва не назвав.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: ні Беркут, регіоналів, здавати ні Азарова, Клюєв особисто | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]