Нд, 2024-04-28, 13:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:25
Перевірку українських вантажівок посилить Польща
Інші останні Новини Європейського Союзу

Польща посилить контроль українських перевізників, який досі здійснюється на польсько-українському кордоні. Про це йдеться у заяві Міністерства інфраструктури Польщі.

"Ми в постійному діалозі з транспортною галуззю. Під час останньої зустрічі ми домовилися, що державні служби посилять перевірку вантажівок на польсько-українському кордоні. Це була одна з вимог галузі", – заявив міністр інфраструктури Польщі Алвін Гаджадхур.

Він відзначив, що уряд також вживатиме заходів в європейських інституціях, спрямованих на усунення недобросовісної конкуренції на транспортному ринку.

Також за словами міністра, майбутній саміт Транспортної ради Євросоюзу, запланований на 4 грудня є моментом, коли ЄС має порушити питання про наслідки скасування вимоги щодо наявності дозволів на в’їзд до ЄС для українських водіїв.

Раніше в уряді Польщі озвучили вимоги до України та Євросоюзу у зв'язку із страйком перевізників. Польща, зокрема, хоче запропонувати Євросоюзу скасувати транспортний безвіз із Україною.

Тим часом українська влада розпочала підготовку до евакуації водіїв із заблокованих пунктів пропуску на території Польщі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 339 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]