Нд, 2024-04-28, 17:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:03
Підтримувати супутниковий інтернет почнуть iPhone
Інші останні Новини світу науки і технологій

Смартфони з актуальної лінійки iPhone 14 отримали функцію Emergency SOS. Вона дає змогу викликати екстрені служби через супутник. Особливої актуальності Emergency SOS набуває в горах, лісі або в морі, оскільки там немає базових станцій.

Функція була запущена північноамериканською корпорацією в партнерстві з компанією Globalstar. Саме вона виступає в ролі супутникового оператора. Не так давно керівництво компанії в заяві для регулятора FCC натякнуло на появу в iPhone підтримки супутникового інтернету.

Це сталося після оголошення Starlink про партнерство з T-Mobile, в рамках якого абоненти оператора отримають доступ до супутникового зв’язку. З оприлюдненого T-Mobile повідомлення випливає, що жоден із представлених на ринку мобільних пристроїв не може похвалитися наявністю підтримки супутникового зв’язку. У Globalstar стверджують, що це не так. Мережа MSS, що належить їй, дає змогу споживчим мобільним пристроям підключатися до супутникових апаратів безпосередньо.

Компанія має намір удосконалити MSS, щоб власники споживчих гаджетів могли користуватися послугами супутникового інтернету.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 297 | Додав: admin | Теги: супутниковий, iPhone 14, Інтернет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]