Нд, 2024-05-19, 23:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:34
Пільги на залізничні поїздки для осіб, які виїхали з України через війну, у Литві скорегували
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Литві розширили право безкоштовного проїзду на місцевих залізничних маршрутах на всіх осіб, які виїхали з України через війну та оформили тимчасовий захист у Литві. Про це повідомляє литовське LRT.

"Литовська залізниця" повідомила, що з 1 серпня право безкоштовного проїзду отримують не лише громадяни України, а й загалом усі, хто виїхав з України через війну і отримав тимчасовий захист у Литві.

Для підтвердження права пільгового проїзду необхідно надавати паспорт чи посвідчення особи та реєстраційну картку, видану Департаментом міграції. У реєстраційних центрах її видають як українцям, так і особам, які не є громадянами України, але законно проживали в Україні на час початку повномасштабної війни.

Користуватися пільгою буде можливо протягом трьох місяців з часу отримання реєстраційної картки.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що українцям у Польщі видаватимуть електронні посвідки, що дозволять перетин кордонів у ЄС. Це вирішує проблему величезної кількості українців, які знайшли у Польщі прихисток на час війни.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 431 | Додав: adminA | Теги: війна, залізничні поїздки, литва, україна, пільги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]