Чт, 2024-05-09, 07:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:02
Понад 500 років в’язниці може загрожувати Трампу
Інші останні Кримінальні новини

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що йому сумарно загрожує 561 рік увʼязнення в рамках висунутих на його адресу звинувачень. Про це він написав в електронному листі донорам своєї передвиборчої кампанії, повідомляє The Hill.

Експрезидент США у своєму листі щодо збору коштів у середу назвав Мін’юст «корумпованим», а це звинувачення — «незаконним».

«Мін’юст знову незаконно висунув звинувачення проти вашого покірного слуги. За наявною інформацією, мені загрожує 561 рік в’язниці внаслідок оголошеного лівими полювання на відьом. Це шість життів», — зазначив Трамп.

Видання пише, що у США підсудних рідко засуджують до максимальних термінів ув’язнення за всіма пунктами обвинувачення, а терміни з різних злочинів можуть відбуватися паралельно, обмежуючи загальний час, який засуджений проводить у в’язниці.

Нагадаємо, напередодні проти Трампа висунули звинувачення в спробі скасувати результати виборів 2020 року.

У червня Мін’юст США опублікував обвинувальний акт з 37 пунктів щодо Трампа у справі про неналежне поводження із секретними документами. У квітні експрезидента США звинуватили за 34 пунктами. Суд Нью-Йорка звинуватив Трампа в тому, що він таємно заплатив порнозірці Стормі Деніелз за мовчання про їхній роман.
Також Мін’юст США звинуватив колишнього президента у справі щодо штурму Капітолія у січні 2021 року.

Суд у справі Трампа про зберігання секретних документів пройде у розпал президентської кампанії. З початку поточного року експрезидент США витратив на свій захист у судах вже понад 40 млн доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 549 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]