Пт, 2024-04-26, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:36
Порошенко стане єдиним кандидатом від опозиції. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини
Депутат фракції «Батьківщина» Володимир Яворівський у студії «Свободи слова» розповів про можливі шляхи обрання опозицією єдиного кандидата на президентські вибори.

За його словами, якщо колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вийде на волю, питання єдиного кандидата відпаде само по собі. Але у разі її подальшого перебування за ґратами, опозиційним лідерам вдасться дійти згоди між собою ще до першого туру.

- Якщо Юлю не випустять, впевнений, в опозиції, в трьох лідерів вистачить глузду і відповідальності не чубитися між собою, а обрати когось одного і працювати на нього. І так буде, – зазначив він.

У відповідь на зауваження, що сама Юлія Тимошенко говорила про недоцільність єдиного кандидата в першому турі, він порадив звернути увагу на події, що кояться на Майдані.

- Похід трьома кандидатами в першому турі – це було б логічно. Але Юля Тимошенко сказала це до Майдану. Майдан багато чого змінив. Вже три тижні ми живемо в іншій країні. І доля України зараз вирішується не в кабінеті Януковича, як здається, а на Майдані. Тому піде один, – виніс вердикт депутат.

І допустив, що цим кандидатом може стати не Кличко, не Яценюк і не Тягнибок.

- Хто це буде? Не виключаю, що це може бути навіть Петро Порошенко, — сказав політик.

Також, Володимир Яворівський зазначив, що декларативно опозиція і влада хочуть одного: миру, «бо тільки хвора людина може хотіти війни, тим паче страшної війни, громадянської».

Але відмінність в бажаннях різних політичних сил, за його словами, все-таки є.

- Вони хочуть такого миру, щоб Янукович залишився при владі, щоб його син, бездарний стоматолог, заробляв по два мільярди доларів на рік, щоб Беркут лупцював дітей і розламував їм черепи, щоб можна було розтягувати бюджет, — сказав нардеп.

Про те, чи знає опозиція, що робити з Майданом – дізнайтеся з виступу політика.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 994 | Додав: adminA | Теги: кандидатом від опозиції. ВІДЕО, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]