Чт, 2024-05-02, 15:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:48
Повітряні сили повідомили про знищення чергового літака рф - намагався скидати КАБи
Інші останні Новини України

Вчора, 1 березня, на Східному напрямку було знищено ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34. Про це повідомляє пресцентр командування Повітряних сил.

"У п’ятницю, 1-го березня, близько 09.00, на східному напрямку знищено ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34, який намагався завдати удару по наших позиціях керованими авіабомбами", - йдеться у повідомленні.

Ворожий літак збили на східному напрямку. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Він намагався завдати удару по українських позиціях керованими авіабомбами.

У Повітряних силах також додали, що в ніч на 2 березня противник атакував Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-35 з тимчасово окупованої території Херсонської і Донецької областей. Ворог також випустив 17 ударних безпілотників типу Shahed з районів Приморсько-Ахтарська в рф та з Криму.

"До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України. У результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 14 "шахедів" у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей.

На жаль, внаслідок влучань та падіння уламків на Одещині та Харківщині є загиблі та постраждалі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 лютого було знищено одразу 3 ворожі літаки - один вночі та два вдень на Авдіївському та Маріупольському напрямках.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 244 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]