Чт, 2024-05-09, 09:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:16
Правила виїзду рейсових автобусів за кордон змінили в Україні
Інші останні Туристичні новини

 В Україні змінять правила виїзду рейсових автобусів за кордон Тепер громадяни зможуть швидше добиратися до Польщі та інших країн Європи. У підсумку маємо отримати кордон без черг та поїздки відповідно до графіку руху. Про це повідомив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Кубраков зазначив, що з понеділка "єЧерга" буде доступна для автобусів на всіх пунктах пропуску. Загалом послуга діятиме на 29 пунктах перетину кордону.

"Масштабування "єЧерги" – це частина нашої послідовної роботи з реформування сфери міжнародних пасажирських перевезень, де ключовим лишається комфорт пасажира.

Впорядкувати міжнародні пасажирські перевезення та прибрати черги перед пунктами пропуску – ключова мета цих змін. Наразі ми масштабуємо єЧергу на всі пункти пропуску, щоб верифікувати виконання автобусних маршрутів та проаналізувати навантаження на кордон. Після цього, на основі актуальної мережі маршрутів, ми запропонуємо кожному автобусу часовий проміжок для перетину кордону – відповідний слот», – сказав у повідомлені.

Наразі йдеться виключно про реєстрацію в системі для перетину кордону за принципом «реєструйся та їдь», що є ключовою відмінністю від послуги для вантажівок.

"Тобто головне завдання масштабування зараз – верифікувати виконання автобусних маршрутів та проаналізувати навантаження на кордон. Після цього, на основі актуальної мережі маршрутів, ми запропонуємо кожному автобусу часовий проміжок для перетину кордону – відповідний слот", – написав Кубраков.

Нагадаємо, що за рік роботи електронного сервісу "єЧерга" ним скористалися для перетину кордону в автомобільних пунктах пропуску 642 тис. вантажівок та автобусів.

8 травня на 16 пунктах пропуску з країнами Європи почала працювати електронна черга (єЧерга) перетину кордону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 278 | Додав: admin | Теги: автобус, закордон, виїзд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]